93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

CAMPANYA DE JOGUINES 2014-15

Imatge de complement

Creu Roja Joventut ha repartit més de 4.800 joguines a 1.609 infants en risc durant aquestes festes

Creu Roja Joventut ha repartit més de 4.800 joguines a 1.607 infants en situació de vulnerabilitat per al dia de Reis. El nombre d’infants beneficiaris ha augmentat un 8,7% respecte la darrera edició i més del triple respecte el gener de 2009.

Les joguines procedeixen de donacions realitzades des del 4 de desembre per part de la ciutadadania, el teixit empresarial i d’entitats i el conjunt de la societat civil que, un any més, han tornat a demostrar la seva solidaritat amb la institució humanitària.

La 22a edició de la campanya, amb el lema «No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets», ha comptat amb el suport d’un equip de voluntariat de més d’una cinquantena de persones.

Així mateix la campanya ha tornat a comptar amb un ampli suport del teixit empresarial. En aquesta edició, han col·laborat amb la recollida de joguines o la difusió de la campanya fins a 29 empreses i entitats. En molts casos els col·laboradors han habilitat punts de recollida a les seves instal·lacions:

Obra Social «la Caixa», El Corte Inglés, Esplai La Masia, Escola Santa Clara (CNS), Transports Urbans de Sabadell, Toys ‘r us, Pau Vila, Ràdio Sabadell, ESDi, Piscines Municipals Joan Serra, Institut Català de Podologia, Ars, Guardamuebles El Pato, Diari de Sabadell, Esbart Barcino, Unió Esportiva Can Rull, Bibiloteques de Sabadell, Joguines Cal Bayó, Joventuts PSC Sabadell, Esglèsia La Puríssima, Ciutadans Sabadell,  Educa Borras, Unió Esportiva Sabadell, Centre Metal·lúrgic Sabadell, Blade Center, Complex Gent Gran Alexandra, Ikea, Espresso 34, Aigües de Sabadell.

Aquesta campanya anual també s’emmarca en el Porjecte de la Joguina Educativa de Creu Roja Joventut, que promou durant tot l’any el valor pedagògic del joc arreu del territori. Per això, a l’hora de recollir joguines, CRJ marca els criteris de que siguin noves, no sexistes, no bèl·liques, sostenibles i que fomentin el joc cooperatiu i col·lectiu.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies