93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

CAMPANYA ESPECIAL CONTRA LA POBRESA INFANTIL DURANT AQUEST HIVERN

Imatge de complement

L’assemblea local distribuirà ajudes alimentàries i de vestuari valorades en més de 45.000€ procedents majoritàriament de fons propis i del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat.

La Creu Roja a Sabadell distribuirà ajudes d’alimentació i vestuari d’hivern per a prop de 400 infants en risc durant aquest hivern. La institució humanitària desenvoluparà la seva campanya especial d’hivern per a la infància, dotada econòmicament amb 319.000 euros a tota Catalunya, que s’ha presentat el passat 20 de novembre en motiu del Dia Mundial de la Infància.

Durant les vacances escolars, la Creu Roja repartirà 300 targetes de prepagament, amb fons de la Creu Roja, perquè famílies amb fills i filles puguin comprar aliments en comerços de proximitat. Molts d’aquests infants reben beques d’alimentació durant el període lectiu. Durant aquest hivern, la Creu Roja destinarà 170.000 euros a les targetes de prepagament (més de 13.000 euros a Sabadell).

Pel que fa al vestuari d’hivern, la Creu Roja distribuirà 1.000 ajudes per a infants en risc. Aquests ajuts, finançats amb una subvenció de 149.000 euros del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, es distribuiran des dels 60 Punts de Suport a les Famílies amb què la Creu Roja compta arreu de Catalunya, en coordinació amb els serveis socials de cada localitat.

 

D’entre els infants beneficiaris, alguns rebran ambdós tipus d’ajuda, de manera que, sense duplicar els nens i nenes que rebran tant targetes com vestuari d’hivern, el total de beneficiaris de la campanya d’hivern se situa al voltant dels 350 infants (al voltant dels 5.000 a tota Catalunya).

 

Juntament amb les ajudes d’alimentació i vestuari, cal destacar que, en aquests moments, Creu Roja Joventut està treballant en la Campanya de Joguines, que, en la seva darrera edició, va arribar a més de 1.500 infants, xifra que s’ha triplicat des de 2009.


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies