93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

2a PASSEJADA SOLIDÀRIA. CAMINEM PER A L’ALIMENTACIÓ INFANTIL

Imatge de complement

La passejada serà diumenge al matí i consistirà en un itinerari per la zona del Bosc de Can Deu.

Els diners recaptats es destinaran als diferents programes d´alimentació infantil que l´entitat té en marxa.

Creu Roja Sabadell organitza el proper diumenge, 5 d’octubre a les 11h la 2a  “PASSEJADA SOLIDÀRIA»  al Bosc de Can Deu oberta a totes aquelles persones que vulguin col.laborar amb els programes d´alimentació infantil que té en marxa  l´assemblea. La de Sabadell s´emmarca en el seguit de passejades que es duen a terme en el conjunt de Catalunya.

Per a participar en la passejada cal inscriure´s previament i realitzar un donatiu mínim de 3 euros si es tracta d´una única persona a títol individual i de 10 euros si es tracta de famílies o grups. Per a inscriure´s cal entrar al web de l´entitat i omplir un petit formulari o arribar-se a la seu del carrer Marquès de Comillas 95-97.

 L´itineari per a l´interior del Bosc de Can Deu arribarà fins l´ermita de Sant Julià. Es tracta d´un itinerari molt suau pensat per a totes les edats i tota mena de grups i famílies. Els participants rebran un mocador i, un cop acabada la passejada, tindran l´oportunitat de degustar un esmorzar.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies