93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

MÉS DE 620 NENS I NENES S´HAN BENEFICIAT AQUEST ESTIU DEL PROGRAMA D´ALIMENTACIÓ INFANTIL DE CREU ROJA

Imatge de complement

L´actuació s´emmarca dins de l´anomenada Aliança Humanitària per a l´Alimentació Infantil que té en marxa l´entitat.

La campanya s´ha finançat en bona part amb fons propis de Creu Roja i també amb aportacions municipals.

 

La Creu Roja ha dut a terme aquest estiu un ampli desplegament tècnic, econòmic i humà per assegurar una alimentació saludable i equilibrada dels nens i nenes de famílies que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica. Un total de 622 infants s´han beneficiat del programa que té com objectiu cobrir les necessitats alimentàries bàsiques quan no hi ha curs escolar i, per tant, els nens i nenes no poden menjar als centres escolars.

S´han distribuit lots d´alimentació infantil i targetes de prepagament per a que les famílies puguin comprar aliments frescos en supermercats de proximitat. Els lots d´alimentació que s´han repartit han tingut, a part dels productes bàsics habituals que ja s´hi inclouen durant l´any, un reforç de fruita, llaunes de tonyina entre altres productes, incrementant l’aportació de proteines per garantir una dieta els més equilibrada posible. Amb el repartiment dels lots s´ha volgut assegurar un àpat diari mínim saludable per als nens i nenes durant totes les jornades dels mesos estivals.

Pel que fa a les targetes prepagament se n´han distribuit per a 498 nens i nenes de 263 famílies diferents. Creu Roja Sabadell ha cobert el cost d´aquesta distribució amb fons propis aconseguits amb les qüotes que abonen els socis de l´entitat i amb l’aportació de la meitat de l’import per part  l’Ajuntament de Sabadell. Els beneficiats han estat els infants s que durant el curs reben una beca menjador del 90 ó 100 per cent,  els beneficiaris de les beques menjador de la mateixa entitat i els que formen part del Centre de Mediació Social “Divermón”

El desplegament de Creu Roja s´ha completat, a més, amb la distribució de “kits” d´alimentació infantil a families vulnerables de Badia del Vallès. En concret, s´han repartit a 79 nens i nenes. Els “kits”, a part dels productes habituals, han tingut un reforç d´esmorzar, un altre de tonyina i productes que aporten proteïnes i un tercer de verdura i fruita en almíbar.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies