93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

CREU ROJA S’ENCARREGARÀ DEL DISPOSITIU SOCIOSANITARI DE LA FESTA MAJOR DE SABADELL

Imatge de complement

Es cobriran 26 actes del programa festiu entre els dies 5 i 8. L’equip humà estarà format per 8 metges, 10 professionals d´infermeria i més de 200 socorristes.

Creu Roja Sabadell, amb col.laboració amb l´Ajuntament, ha organitzat un ampli dispositiu tècnic i humà per a la cobertura socio-sanitària de 26 actes de la Festa Major d´aquest any que es durà a terme entre el divendres 5 i el dilluns 8. L´assemblea local desplegarà tots els seus recursos disponibles per a cobrir qualsevol eventualitat que es pugui produir en algun dels actes previstos.

Vuit ambulàncies (2 d´avançades i 6 de bàsiques), quatre vehicles auxiliars de suport, vuit metges, 10 professionals d´infermeria i més de 200 socorristes i tècnics es desplegaran durant els quatre dies d´activitats festiva en els 26 actes en els que es donarà cobertura sanitària. Creu Roja estarà present en els esdeveniments més massius de la festa com ara els concerts musicals (Flaixbac, Se Atormenta una Vecina, Gerónimo Stilton i Txarango, aquest últim com a cap de cartell) i la jornada castellera de diumenge al migdia.

En els concerts s´instal.larà una carpa-clínica de reforç per a possibles assistències i en el concert de Flaixbac també es desplegarà un equip específic de suport emocional que s´encarregarà d´ajudar a les persones que puguin patir algun problema, atendre als acompanyants i posar-los en contacte, si arribés a ser necessari, amb les respectives famílies.

Igualment es durà a terme la campanya “Som.Nit” de divulgació sobre els riscos del consum de drogues als concerts musicals de Txarango i Flaixbac i també a l´espai de Les Barraques situat al carrer Creueta.

El dispositiu de l´assemblea es completarà amb un punt fix d´atenció en el Passeig de la Plaça Major. Aquest punt estarà en servei de forma permanent durant els quatre dies de la festa i ubicat en un punt de màxima confluència de persones.

 LES DADES (FESTA MAJOR 2014)

·         8 ambulàncies (2 avançades i 6 bàsiques)

·         4 vehicles auxiliars

·         26 actes coberts

·         8 metges

·         10 professionals d´inferneria

·         Més de 200 socorristes

·         Voluntariat de l´àrea social

·         Un equip de suport emocional

·        Un punt fix d´atenció permanent al Passeig de la Plaça Major

·         Tres intervecions del “Som.Nit”

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies