93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

6a CAMPANYA «TORNADA A L’ESCOLA SOLIDÀRIA»

Imatge de complement

Carrefour i la Creu Roja celebren la campanya » Tornada a l’escola solidària» a l’hipermercat de Baricentro de Barberà del Vallès.

La Fundació Solidaritat Carrefour i la Creu Roja recolliran divendres i dissabte vinent, dies 5 i 6 de setembre, material escolar a l’hipermercat Carrefour del Centre Comercial Baricentro de Barberà del Vallès per distribuir-lo entre infants en situació de vulnerabilitat. Les dues organitzacions desenvolupen enguany la 6ena campanya “Tornada a l’Escola Solidària” en 17 comunitats autònomes d’arreu de l’Estat.

L’objectiu de la campanya és reduir l’impacte que suposa l’adquisició de material escolar a l’inici del curs per a les famílies amb escassos recursos econòmics.
El compromís de Carrefour amb aquesta iniciativa serà la donació directa de material escolar per valor de 121.000 euros, que se sumaran a la quantitat lliurada pels seus clients arreu de l’Estat. Posteriorment, la Creu Roja s’encarregarà de distribuir el material escolar entre 6.000 menors i joves en situació de vulnerabilitat.

A Barberà del Vallès, un equip de voluntariat de la Creu Roja de 14 voluntaris recollirà material escolar a l’establiment de Carrefour de Baricentro. A tot Catalunya, l’equip de voluntariat implicat en la campanya arribarà a un centenar de persones, que seran les responsables d’atendre la ciutadania que s’apropi a les taules instal·lades en 24 centres de Carrefour i recollir el material escolar (llapis, bolígrafs, quaderns, retoladors, etc.). Arreu de l’Estat, el voluntariat de la campanya superarà les 2.500 persones.

La darrera edició de la “Tornada a l’Escola Solidària”  es va desenvolupar en 168 establiments de Carrefour d’arreu de l’Estat, recaptant un total de 487.794 euros. En el cas de Catalunya, la recaptació total va arribar a 65.319 euros.

Enguany, també s’està fent difusió de la campanya a través de les xarxes socials amb els següents hashtags a Twitter: #TornadaEscolaSolidària i #VueltaalColeSolidaria.


La col·laboració entre la Creu Roja i la Fundació Solidaritat Carrefour

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies