93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

DUTXES SOCIALS DURANT EL MES D’AGOST

Imatge de complement

Durant el mes d’agost s’ha ampliat els dies de servei. Prop d’una seixantena de persones han fet ús d’aquest recurs.

Creu Roja a Sabadell ofereix el servei de dutxes socials per a persones sense llar o que viuen en habitatges inadequats tots els dijous. En concret, el servei consisteix en facilitar roba neta, material per realitzar l’higiene personal, dutxes, esmorzar i entrepans.

Durant el mes d’agost el servei s’ha ampliat oferint més dies d’atenció, de dilluns a divendres, excepte els dimecres, per tal de garantir els hàbits d’higiene i alimentació d’aquest col·lectiu.

Prop d’una seixantena de persones diferents han fet ús del servei amb una mitjana de 20 usuaris/àries per dia. Per altra banda, cal destacar la participació de l’equip de voluntariat format per 10 persones que han donat el suport diari necessari per al bon funcionament.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies