93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

ASSISTÈNCIA SOCIOSANITÀRIA DURANT LA FESTA MAJOR DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Imatge de complement

Un equip de la Creu Roja, format per 84 persones, cobrirà el servei preventiu de les activitats de la Festa Major. El SOM.NIT estarà present a les Barraques de dissabte.

Avui, divendres 29 d’agost, arrenca la Festa Major de Sant Quirze del Vallès durant la qual la Creu Roja a Sabadell s’ocuparà de garantir l’assistència sociosanitària a les persones que la necessitin i de diversos serveis preventius. Per aquest dispositiu, la Creu Roja posarà en funcionament tots els recursos materials i humans per gaudir de les activitats d’una forma segura.

Entre el 29 d’agost i l’1 de setembre es cobrirà 14 activitats diferents del programa previst i realitzarà 18 serveis preventius, destacant el dispositiu organtizat per a les Barraques. Per això, es comptarà amb 17 ambulàncies i 3 vehicles de suport. Pel que fa a l’equip humà comptarà amb 80 socorristes i tècnics de transport sanitari i 4 persones de coordinació dels diferents actes.

Intervenció SOM.NIT a Barraques

El dissabte, 30 es realitzarà una intervenció del SOM.NIT, un punt informatiu que té per objectiu prevenir els riscos associats al consum de drogues entre els joves, informar als joves dels efectes d’aquestes substàncies, des d’una perspectiva objectiva i no paternalista, perquè decideixin consumir-ne o no amb coneixement de causa. Es pot trobar més infromació del SOM.NIT a: www.somnit.org.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies