93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

RENOVACIÓ DE LA COL·LABORACIÓ ENTRE CREU ROJA I L’AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLÈS

Imatge de complement

 

 

Per cinquè any consecutiu, l’oficina local de Creu Roja a Sabdell i  l’Ajuntament de Badia del Vallès han signat un conveni de col·laboració per facilitar Kits de suport social a la població de Badia, que més està patint els efectes de la crisi econòmica.

A través d’aquest projecte i amb la col·laboració dels seus voluntaris, la Creu Roja distribueix lots amb productes alimentaris i higiènics adreçats a famílies que tinguin menors a càrrec, o a persones en una situació d’especial vulnerabilitat (gent gran, persones malaltes, alt risc d’exclusió social…).

Durant aquest any es facilitaran al voltant de 800 Kits, una xifra que suposa la possibilitat d’ajudar a 45 famílies cada mes. Per la seva banda, Creu Roja assumirà la recepció, descàrrega de les mercaderies i l’elaboració de lots.
Aquest projecte es desenvolupa a Badia del Vallès des de l’any 2010. La principal línia estratègica del Pla d’Acció al municipi ha estat continuar donant resposta a les necessitats bàsiques de les persones en situació de vulnerabilitat, principalment la infància en dificultat social.

En la línia d’atendre els col·lectius més desfavorits, l’Oficina Local de la Creu Roja de Sabadell ha intensificat l’ intervenció en el municipi amb d’altres actuacions.  Durant el darrer any s’han impulsat accions adreçades a les famílies amb problemes socio-econòmics pels efectes de la crisi. En aquest sentit, s’ha continuat potenciant  el treball conjunt amb els Serveis Socials per tal de sumar esforços, evitar duplicitats i actuar de forma més eficient davant les necessitats actuals.

A grans trets, la xifra global de persones ateses per la Creu Roja durant el 2013, que integra les actuacions en àmbits d’intervenció de gent gran, infància i família, es va incrementar respecte l’any 2012 (més d’un 12%), un increment que ve donat principalment pel número d’infants beneficiaris del Programa d’Emergència d’Alimentació Infantil durant l’Estiu.

Les principals línies d’actuació de Creu Roja, per aquest any continuarà sent la distribució de kits de suport social; l’aliança humanitària per a la alimentació infantil (targetes precàrregas, beques menjador, lots d’alimentació infantil i alimentació a secundària); els Kits de suport per a la gent gran i activitats de Vellesa Activa; ajudes puntuals per a l’habitatge; ajudes per a la tornada a l’escola i la realització de tallers com els d’Estalvi Econòmic i Primers Auxilis.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies