93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

INICI DEL PROJECTE «SALUT CONSTANT»

Imatge de complement

La intervenció es centrarà en la millora  i control de la hipertensió, a través d’educació i sensibilització a les persones grans.

Un dels objectius  dels àmbits, tant del Pla de Salut, com d’Intervenció Social  i de la Gent Gran i atenció a la dependència de la Creu Roja és el fet de donar suport, fomentar i afavorir l’autonomia funcional de les persones grans i de les persones amb discapacitat que es troben en situacions de soledat o amb malalties i trastorns discapacitants i / o degeneratius.

Aquest projecte, s’inclou dins les activitats previstes al programa d’Ajut a Domicili Complementària, finançat pel IRPF, però desenvolupat conjuntament amb l’Àmbit de Salut.

Els objectius de «Salut Constant» són:

1.-Endarrerir l’aparició de malalties crònique (Hipertensió Arterial) en persones sanes que presenten factors de risc.

2.-Disminuir el risc de descompensació clínica en les persones que ja pateixen una malaltia crònica (Hipertensió Arterial)

Dins del projecte s’hi configuren tres tipus d’activitats, adreçades per una banda, a tota la població general i, per una altra, a les persones grans i, concretament aquest any a les persones que pateixen HTA.

1.- Activitats de sensibilització.

Taller i xerrades que tenen com a objectiu promoure la salut, en el seu sentit ampli (física i psicològica).

2.- Exercici físic

Foment d’Activitats físiques, individuals com en grup . Principalment es promouran les activitats del projecte de promoció de l’envelliment actiu: Anem! (caminades) i L’exercici als Parcs. etc.

3.- Mesura de les constants

Sobre un grup determinat d’usuaris de Gent Gran preferiblement que ja estiguin dins el programa VBellesa Activa, se’ls oferirà  la possibilitat  de prendre la tensió arterial a aquest usuaris. A més a més, també es controlarà el pes i l’exercici físic que realitzin, ja que l’obesitat i el sedentarisme estan relacionats directament amb les xifres de tensió.


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies