93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

PARTICIPACIÓ A L’ACTE DE CLAUSURA DEL PROJECTE SABA

Imatge de complement


Els alumnes, entitats i professorat del projecte SABA, que integra l’alumnat en tasques de voluntariat, han rebut un reconeixement públic aquest dijous a la tarda. L’acte s’ha dut a terme al Casal Pere Quart.

 

El projecte SABA vol donar a conèixer als alumnes les realitats de l’entorn i fomentar els drets humans. 24 alumnes de tercer i quart de Secundària de l’IES Vallès i l’IES Ferran Casablancas poden fer tasques de voluntariat a l’AVAN – Amics de la Neurologia, Actua Vallès, Càritas Sabadell, Creu Roja Sabadell, CIPO, ANDI Down Sabadell, Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Associació Juvenil Esquitx, Servei Ciutadà d’acolliment als Immigrants – SCAI, Residència Mutuam La Creueta i el Rebost Solidari.

La identitat de Sabadell és fruit de tres factors claus: els fets històrics; els personatges que han deixat petjada i del nostre teixit social. Precisament, la riquesa de les entitats que tenim fa que Sabadell sigui una ciutat forta, ja que aporten un alt valor afegit al conjunt de la ciutadania. Gràcies a aquest projecte tots i totes vosaltres heu pogut participar d’aquest teixit social i això us farà créixer com a persones, per ser més exigents, més crítics i també més lliures”, ha explicat l’alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez.

Tots els participants han rebut un diploma i un audiovisual sobre SABA. El programa està coordinat per Sabadell Suma, el programa municipal de voluntariat. Busquen entitats que vulguin tenir alumnes a les seves dependències i coordinen el seguiment del projecte entre les entitats i els instituts.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies