93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

MILLORA DELS LOTS BÀSICS D’ALIMENTS AMB PRODUCTE FRESC

Imatge de complement

Totes les famílies ateses al programa d’aliments de la Creu Roja rebran producte fresc complementant el lot bàsic d’aliments gràcies a una subvenció de l’Obra Social «la Caixa».

L’assemblea Local de Creu Roja a Sabadell forma part del Rebost Solidari de Sabadell. Com a entitat membre distribueix lots d’aliments a més de 250 famílies de manera estable, a més d’una trentena de famílies amb algun membre malalt a la unitat familiar i som l’entitat referent per a l’atenció de les sol·licituds de casos d’emergència social detectats pels equips d’atenció primària de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell.

A partir del mes de juny els lots d’aliments bàsics es milloraran amb la incorporació de producte fresc de manera estable per a totes les famílies del programa d’aliments.

En concret es distribuirà quinzenalment fruita i verdura. Per altra banda, a les famílies amb algun membre malalt a la unitat familiar s’entregarà setmanalment un lot de producte fresc. Aquest servei ja es venia oferint des de feia un any.

Aquesta millora ha estat possible gràcies a un ajut que l’assemblea local ha rebut per part de l’Obra Social «la Caixa» (www.obrasocial.lacaixa.es) de la Convocatòria 2013 de Lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies