93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

ALIANÇA HUMANITÀRIA PER A L’ALIMENTACIÓ INFANTIL

Imatge de complement

La Creu Roja llança una gran Aliança Humanitària per aconseguir suport social en favor de l’alimentació infantil. Una iniciativa impulsada per la Institució per fer front de manera col·lectiva a la situació d’emergència social que viu una part de la població infantil del nostre pais.

La Creu Roja a Catalunya ha presentat aquest mes de maig, l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, una gran crida per aconseguir el suport de la ciutadania, el món empresarial, l’administració i altres agents socials i econòmics en favor d’aquesta causa.

La Institució ha posat en marxa aquesta iniciativa davant de l’augment de la pobresa infantil a Catalunya. Cal tenir en compte que el 29,4% dels infants catalans viuen sota el llindar de la pobresa, enfront del 20,1% del conjunt de la població. A més, entre les persones en situació vulnerable ateses per la Creu Roja, 7 de cada 10 no poden garantir una alimentació saludable als seus fills i filles i un 38% no poden pagar la quota del menjador escolar.

Per aconseguir aquest objectiu la Creu Roja ha posat en funcionament diferents accions:

  • Beques d’alimentació escolar.
  • Kits d’alimentació infantil.
  • Berenars als Centres de Mediació Social.
  • Targetes de suport alimentari.

 

L’assemblea local l’any passat ja va impulsar accions per millorar l’alimentació del infants a través de la distribució de lots d’alimentació infantil durant l’època de vacances escolars (estiu i Nadal).

Actualment  85 nens i nenes de Sabadell i Badia del Vallès es beneficien de les targetes de prepagament de suport alimentari per a les families més vulnerables.La previsió és arribar als 100 infants al mes de juliol per tal de garantir una alimentació variada i equilibrada i s’està treballant conjuntament amb el Rebost Solidari i l’Ajuntament de Sabadell per organtizar un dispositiu especial durant l’estiu.

Si vols més informació o vols fer la teva aportació pots consultar la web www.ellsnopodenesperar.og o bé pots trucar a l’oficina local.

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies