93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

150 ANYS D’ACCIÓ HUMANITÀRIA DE LA CREU ROJA

Imatge de complement

Cumplim 150 anys!! 150 anys funcionant sota els nostres principis Fonamentals d’Humanitat, Imparcialitat, Neutralitat, Independència, Caràcter Voluntari, Unitat i Universalitat. Any rere any un pas més cap a les persones que més ens necessiten.

Amb motiu de la celebració del 150è aniversari de la creació de la Creu Roja al nostre país l’Assemblea Local de Creu Roja a Sabadell ha organitzat diferents activitats per commemorar aquesta efeméride tan especial:

 - Xerrada «Els delictes més comuns a les xarxes socials» a càrrec dels mossos d’esquadra.

Sopar 150 anys per al voluntariat de l’assemblea local.

Taller de primers auxilis.

– Xerrada «Parlem del Parkinson» a càrrec del Dr. Aguilar.

Prop d’un centenar de persones entre voluntariat, socis i ciutadans han participat a les diferents activitats que s’han dut a terme.

El proper dimarts, 3 de juny a les 19h. està programada una xerrada «Avantatges i inconvenients de les xarxes socials» a càrrec de Marisa Iturbide.

Per finalitzar aquesta efemèride la  Institució té previst fer un acte central dels 150 anys el proper 4 de juliol a Madrid . El programa de la trobada inclourà múltiples activitats: exposicions, fotocall, rastell d’intercanvi de material, activitats i exhibicons repartides per tota la ciutat de Madrid i localitzades en diferents punt emblemàtics de la ciutat.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies