93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

INICI DEL PROGRAMA D’OCUPACIÓ PER A MAJORS DE 45 ANYS

Imatge de complement
A Creu Roja a Sabadell hem posat en funcionament un nou projecte d’ocupació per a majors de 45 anys, adreçat a persones aturades i que están en el procés de recerca activa de feina.

Aquest projecte s’emmarca dins dels programes d’itineraris integrals d’inserció que porta a terme la Creu Roja, en el Programa Operatiu Pluriregional “Lluita contra la Discriminació”. Està cofinançat pel Fons Social Europeu. Té una durada inicialment prevista d’un any, amb possibilitats de continuitat.

L’objectiu principal és la millora de l’ocupabilitat i l’apropament al mercat de treball de persones majors de 45 anys que es trobin en situació d’atur. Es treballa amb la metodologia d’itineraris personalitzats d’inserció, amb les fases d’orientació, formació i intermediació laboral.

En el context de crisi econòmica en el que ens trobem, les persones majors de 45 anys tenen barreres especials que limiten el seu accés al mercat de treball. En la majoria dels casos necessiten: una reorientació professional cap a altres sectors professionals; una actualització dels seus coneixements de recerca de feina com introducció de les NNTT; accions d’empoderament per prevenir situacions de desactivació del mercat de treball; accions d’apropament al mercat de treball a través del contacte directe amb empreses de sectors específics.

Des de la Creu Roja considerem que es tracta d’un col•lectiu prioritari que cal reforçar per frenar processos d’exclusió social, doncs es tracta de les persones que constitueixen el pilar fonamental del sosteniment familiar.

L’objectiu és contribuir a la igualtat d’oportunitats de les persones aturades majors de 45 anys, afavorint el seu accés al mercat de treball i la millora de la seva ocupabilitat, a través de la realització d’itineraris intensificats d’accés a la feina i tenint contacte amb el teixit empresarial.

A través de la metodoliga d’itineraris personalitzats es facilitarà informació, assessorament, formació i intermadiació amb les empreses per facilitar la inserció laboral.

Amb aquest projecte l»assemblea local pretén complementar els altres projectes que ja s’estan duent a terme com són: el Club de Fiena, Activa’t, Incorpora, Taller Sara i impulsa.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies