93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

BALANÇ DELS PROGRAMES PER A L’OCUPABILITAT 2013

Imatge de complement
L’assemblea local continuarà potenciant els seus programes d´inserció laboral que, degut als efectes de la crisi econòmica, van registrar un fort increment d´usuaris durant l´any passat. En concret, més de 400 persones van utilitzar algun dels diferents serveis de recerca de treball que l´assemblea local té activats. Els programes “Activa´t”, “Impulsa”, “Club de la feina”, “Incorpora” i el “Taller Sara” són els que estan en marxa actualment.

Creu Roja Sabadell està treballant per incloure un nou programa d´inserció laboral per a majors de 45 anys durant aquest any 2014 en el que s´incidirà en la formació i l´intermediació entre el treballador i les empreses. Les persones majors de 45 anys són els que més dificultats tenen per a trobar feina i els que pateixen amb més intensitat els efectes de la crisi i és per aquest motiu que l´entitat està dissenyant el nou programa.

L´Activa´t està pensat per a dones amb perfil de baixa emplaeabilitat per a les quals es disseyen tallers de capacitació i itineraris d´inserció. L’Incorpora està adreçat a persones amb un perfil d’ocupabilitat més alt. L´Impulsa és una eina d´assessorament i suport per a emprenedors que vulguin iniciar un projecte empresarial, mentres que el Taller Sara està destinat a dones de col.lectius d´immigrants.

El Club de la Feina és un dels serveis que registra més activitat a l´assemblea. Es un espai de recerca de feina activa a través d´internet i en el que també s´ofereixen tallers d´iniciació al món de la informática entre d’altres..

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies