93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

MÉS D’UN CENTENAR D’INFANTS AL PROGRAMA D’ALIMENTACIÓ A L’ESTIU

Imatge de complement
Des del 25 de juny estem portant a terme una operació especial d’alimentació infantil amb els infants beneficiaris de les beques menjador escolar i la infancia més vulnerable que assisteix al Casal d’Estiu de la nostra assemblea i nens i nenes derivats de Serveis Socials de l’Ajuntament de Badia.

Més d’un centenar de nens i nenes en situació de risc social són beneficiaris d’aquest programa que consisteix en repartir una targeta-moneder a les famílies dels nens i nenes per a que puguin comprar aliments saludables per als infants i així garantir els nivells adeqüats de nutrició dels infants. La targeta-moneder només complementa les despeses de la compra diària.

La campanya es desenvolupa en col.laboració amb una cadena de supermercats de proximitat. Les families que participen en el programa han rebut consells per a fer una compra equilibrada i ben pressupostada. Igualment s´han facilitat consells per a planificar menús amb dieta equilibrada de dinar i sopar.

La campanya beneficia un total de 101 nens dels quals 62 són de Badia del Vallès, 39 de Sabadell i dos de Sant Quirze del Vallès. Els infants participants provenen del casal d´estiu de la mateixa Creu Roja, un segon grup derivat per serveis socials de l´Ajuntament de Badia i un tercer i últim grup de nens i nenes que durant el darrer curs escolar han rebut beques-menjador de la mateixa entitat. La campanya es desenvolupa amb recursos econòmics propis gràcies a les aportacions dels socis i empreses col·laboradores.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies