93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

CASAL D’ESTIU 2013

Imatge de complement
L’Assemblea Local de Sabadell, per segon any consecutiu, organitza un Casal d’Estiu gratuït adreçat a infants de families en situació de vulnerabilitat social, la majoria derivats de Serveis Socials.

Un total de 24 nens i nenes entre els 6 i els 12 anys es beneficiaran d’aquest projecte lúdic i educatiu. L’activitat es desenvoluparà de dilluns a divendres de 9:30a 13:30 a les instal·lacions de Creu Roja, des del 25 de juny fins el 26 de juliol.

Durant el Casal els infants gaudiran d’un ampli programa d’activitats, tallers i dinàmiques relacionades amb els hàbits saludables, Cultura de la Pau i el Medi Ambient. A mig matí, per agafar forces i descansar una mica, gaudiran d’un esmorzar saludable. Un cop a la setmana està previst fer una sortida a la piscina, riu Ripoll, Parc Catalunya i altres espais educatius.

A més les famílies seran beneficiàries del programa «Suport a l’alimentació infantil d’estiu». Rebran unes targetes moneder per a l’adquisició aliments bàsics que garanteixin una alimentació saludable dels infants durant l’estiu, fins l’inici de l’escola.

Amb aques projecte es vol afavorir la igualtat d’oportunitats en temps de crisi, facilitant l’educació en el temps de lleure durant l’estiu. Pretén ser una acció preventiva de situacions de risc d’exclusió social, que doni suport i desenvolupi la personalitat i la socilització dels participants.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies