93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

«ESTE VERANO, QUIERETE MUCHO»

Imatge de complement
Aquest mati s’ha presentat oficialment la XI Campanya «Este verano quiérete mucho” impulsada per Creu Roja y Laboratorios Vichy.
Juntament amb els respectius portaveus, Genoveva Casanova, padrina de l’acte, donava el tret de sortida a totes les activitats de prevenció que es duran a terme a totes les ciutats espanyoles aquest estiu.
La campanya consta d’un complet programa de recomanacions, centrades sobre tot en els riscos del sol, aigua i l’importància de preservar el medi ambient.

Recordem que només el 29% de la població mundial utilitza protecció solar i 7 de cada 10 espanyols no es protegeixen correctament, per no escollir un fotoprotector de qualitat, no es reapliquen la crema o no utilitzen la quantitat adequada.

Aquesta edició es desenvolupa en 2 escenaris molt diferents per arribar a més públic: a les platges i ciutats amb acciones formatives, i en Internet a través de vídeos.

Una creu roja infable recorrerà les ciutats espanyoles durant l’estiu amb tallers de primers auxilis i intervencions d’experts en salut. A més, es farà entrega de folletons i marcapàgines amb els principals consells de prevenció.

Aquesta edició compta amb 20 famosos que acompanyaran en una divertida cançó de l’estiu. El protagonista, un socorrista «cansat» de repetir sense èxit els mateixos consells cada estiu, decideix gravar un vídeo on invita als seus amics famosos a cantar amb ell.
Genoveva Casanova, Gala González, Amelia Bono, Fonsi Nieto, Jose Manuel Calderón, Fernando Tejero, Lucía Gil, Laura Sánchez, Pignoise, Soraya, Leyre de La Oreja de Van Gogh, Nena Daconte, Maxim Huerta, Vega, Christian Gálvez, Pedro Piqueras, Patricia Pérez, Raul Gómez y Susanna Griso han estat els famosos que s’han atrevit a cantar amb el nostre socorrista.
Aquest material audiovisual suposa una manera de reforçar el missatge de prevenció a través de persones admirades per la societat de una manera positiva i alegre.
Els usuaris podran visualitzar el vídeo en http://www.cruzroja.tv o en www.youtube.com/vichytv i LA NOVETAT es que podran gravar-se i formar part del vídeo original, per compartir-lo amb amics , a través del Facebook de Cruz Roja y del Facebook de Vichy.

video «Este verano, quiérete mucho»

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies