93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

PASSEJADA PEL RIU RIPOLL

Imatge de complement
El dijous 30 de maig i tancant les activitats del mes de maig en commemoració al Dia Mundial de Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, es va realitzar la Passejada de la Gent Gran pel riu Ripoll i un posterior esmorçar.

Aquesta sortida va comptar amb 11 usuaris/àries dels diferentes programes de Gent Gran que duem a terme a l’assemblea i un total de 7 voluntaris/àries.

Aquesta activitat també s’emmarca dintre les activitats anuals del Programa VBellesa Activa, programa per a les persones grans amb l’objectiu de fomentar les relacions socials i la participació en l’entor amb grups de persones i els serveis d’àmbit domiciliari per promocionar l’autonomia i la independència.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies