93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

RECAPTA D’ALIMENTS A L’ASSEMBLEA DELS SINDICATS

Imatge de complement
El passat 10 de maig els sindicats CC.OO. i UGT, en col·laboració amb Creu Roja, han organitzat una recapta d’aliments entre els assistents a l’Assemblea conjunta al teatre La Farándula de Sabadell.

Abans d’accedir a l’acte els assistents han fet la seva aportació a la recapta. En total s’han recollit 409 kg d’aliments que ajudaran a cumplimentar els lots bàsics d’aliments que la Institució distribueix a més de 180 famílies.

Aquesta iniciativa solidària s’emmarca dins del conveni de col·laboració que s’ha signat entre la Creu Roja a Barcelona i les direccions provincials dels sindicats CCOO i UGT per a la recollida d’aliments a empreses del Vallès Occidental el passat 30 d’abril.
Amb l’ acord Creu Roja, CCOO i UGT convenen la realització d’una campanya estable de recollida d’aliments per part dels treballadors d’empreses en les que els sindicats hi tenen representació. Així es podrà donar resposta a les necessitats alimentàries de les persones en situació vulnerable de la comarca.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies