93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

8 DE MAIG: DIA MUNDIAL DE CREU ROJA I LA MITJA LLUNA ROJA

Imatge de complement
En commemoració al dia 8 de maig, dia Mundial de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, des de Creu Roja a Sabadell realitzarem, durant tot el mes de maig, diferents Tallers, Xerrades i Activitats obertes al nostre voluntariat, socis i també a la població general per tal de donar a conèixer la Institució i els seus projectes.

Adjuntem el programa d’activitats per si esteu interessats en participar.
Programa activitats mes de maig 2013

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies