93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

SANT JORDI SOLIDARI’13

Imatge de complement
En motiu de la diada de Sant Jordi des de l’assemblea local hem dut a terme diferents iniciatives i activitats per conmemorar aquest dia tan especial.

Per segon any consecutiu hem venut roses durant tot el dia al Mercat Central de Sabadell. Els fons que es s’han recollit s’adreçaran a un dels d’infancia en risc que desenvolupem a Creu Roja a Sabadell.

Per altra banda, al matí un grup de voluntaris han donat suport a la passejada d’un grup de persones grans amb dificultat de mobilitat del centre de dia Sant Josep.

Per finalitzar aquesta diada hem organitzat a la seu de l’assemblea un taller i un berenar amb els usuaris dels projectes de gent gran. Aquesta activitat s’emmarca dins el programa d’acttivtats de VBellesa Activa. Tots els assistents han rebut una rosa i un poema de Sant Jordi

Més d’una quinzena de voluntaris han participat en les diferents activitats.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies