93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

PROGRAMA D’ALIMENTS – REBOST SOLIDARI

Imatge de complement
L’assemblea local forma part del Rebost Solidari de Sabadell, associació que la conformen més de 20 entitats que distribueixen aliments a les famílies més vulnerables de la ciutat.

La situació económica actual continua fent crèixer el número de famílies que necessiten rebre aliments. A l’actualitat des de Creu Roja a Sabadell estem atenent a més 180 famílies diferents de manera estable, amb freqüència d’entrega quinzenal. A més també atenem a les urgències socials derivades dels diferents equips de serveis socials de l’Ajuntament de Sabadell.

La previsió es que durant els propers mesos augmentem fins a les 250 famílies. Per aquest motiu hem ampliat i millorat el nostre magatzem d’aliments per tenir més capacitat de resposta. S’ha duplicat els metros quadrats d’ emmagatzematge, s’han comprat noves prestatgeries, frigorífic i nevera.

Per altra banda durant el mes de març hem iniciat l’entrega de lots de producte fresc (fruita i verdura) a famílies amb algún membre malalt. Aquests lots els podem entregar arrel d’un conveni amb Mercavallès.

Durant l’any 2012 es van atendre a més de 281 famílies diferents entre entegues estables i les urgències. Xifra que es veurà augmentada aquest any.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies