93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

UNITAT SOCIAL D’EMERGENCIA

Imatge de complement
S’ha desactivat el dispositiu d’Operació Fred ja que la previsió metereològica per als propers dies anuncia un lleuger increment de les temperatures tant diürnes com nocturnes. El balanç és de 17 persones ateses, més d’una vuitantena d’intervencionsi prop d’una seixantena de pernoctes. També s’han distribuït mantes, entrepans i pots autoescalfables de caldo i xocolata durant els 5 dies de dispositiu.

Tot i la recuperació de les temperatures encara es preveuen nits fredes. El voluntariat de Creu Roja a Sabadell continuarà donant atenció a les persones sense llar o que viuen en habitatges fràgils amb una UNITAT SOCIAL D’EMERGÈNCIA. Un vehicle equipat amb mantes, entrepans i pots autoescalfables farà un recorregut pels diferents carrers i llocs de Sabadell on estan identificats que hi pernocten persones sense sostre. L’equip de voluntariat de la unitat social farà tasques de seguiment i suport durant les properes nits.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies