93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

OPERACIÓ ONADA DE FRED

Imatge de complement
Protecció Civil de la Generalitat manté en Prealerta el Pla Especial d’Emergències per a nevades a Catalunya NEUCAT per la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) que preveu l’inici d’un episodi de nevades a partir de demà al matí que pot afectar zones on aquest fenomen és poc habitual i produir afectacions.

Les nevades més importants es produiran la nit de divendres a dissabte i l’episodi de fred s’allargarà la sermana vinent amb una previsió de baixades molt acusades en els termòmetres des de la matinada de diumenge a dilluns.

Des de Creu Roja a Sabadell, en coordinació amb Serveis Socials de l’Ajuntament i Policía Local de Sabadell, s’activa aquest dispositiu per a persones sense llar, oferint un centre d’acollida temporal amb 10 llits, equipaments i serveis de dutxes, roba neta, sopar calent, kit de descans i esmorçar. Si es supera l’aforament, les persones usuàries s’allotjaràn a diferents pensions de la ciutat.

A més el dispositiu compta amb un vehicle que farà un recorregut per la ciutat i especialment als llocs on hi ha persones identificades sense llar i persones que viuen en infrahabitatges. Se’ls oferirà la possibilitat de pernoctar al centre d’acollida o si rebutgen el recurs, se’ls hi facilitarà mantes i sopar calent.
Aquest disposiu compta amb la col·laboració de l’Hotel Urpí i l’Establiment Pa Natural.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies