93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

EL VOLUNTARIAT IMMIGRANT PROTAGONITZA UN REPORTATGE DEL PROGRAMA BABEL DE TVE

Imatge de complement
El reportatge emès ahir al vespre a TVE, explica històries de vida de persones vingudes d’arreu del món que ara col•laboren com a voluntàries en diferents entitats socials, entre elles, la Creu Roja a Catalunya.

Aproximadament el 8% dels voluntaris i voluntàries de la Creu Roja són de fora d’Espanya. Molts d’ells, van obtenir ajuda de l’entitat humanitària quan van arribar al país. La Zhour i en Dawda, protagonistes d’aquest reportatge, són voluntaris de la Creu Roja a Sabadell.

El programa també entrevista a Josep Masip, president de la nostra assemblea local.

Per accedir a aquest reportatge sobre els voluntaris estrangers feu-ho a través de l’enllaç
Voluntariat immigrant al programa Babel de TVE

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies