93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

PROGRAMA D’ALIMENTS PER LA SOLIDARITAT – REBOST SOLIDARI

Imatge de complement
Dintre del programa de projectes de crisi que duu a terme Creu Roja a Sabadell, destaquem ALIMENTS PER LA SOLIDARITAT. L’assemblea local forma part de les entitats membres del Rebost Solidari. En concret som l’entitat referent per atendre les emergències socials derivades dels diferents centres de serveis socials de Sabadell. A més som un punt fixe de distribució de lots d’aliments.

Els dimarts a la tarda, quinzenalment, es fa entrega dels lots a famílies de la població de Sabadell en funció de la unitat familiar.

Durant l’any 2012 s’ha incrementat en un 50% el número de famílies beneficiàries d’aquest programa . Actualment estem atenent a més de 125 famílies al mes.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies