93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

PROGRAMA D’EMERGÈNCIA PER DONAR SUPORT A L’ALIMENTACIÓ INFANTIL

Imatge de complement
Creu Roja ha iniciat el Programa d’emergència de suport a l’alimentació infantil a les escoles catalanes que compta amb el finançament de la Fundació la Marató de TV3. Amb aquest programa la Institució vol fer front a la pobresa infantil, que a Catalunya ja afecta al 23,7% dels menors. Segons el 1r estudi de l’Observatori de la Vulnerabilitat de Creu Roja un 38% de les famílies enquestades no es poden permetre alimentar als seus fills amb carn o peix cada dos dies i el 25% no poden fer front al cost del menjador escolar. Amb aquest escenari i el fort impacte continuat de la crisi, els problemes de la infància es tornen en una emergència social a cobrir de forma prioritària. El projecte té un impacte directe a les famílies proporcionant un menjar complet al dia durant el període escolar. S’ assignat ajudes pel pagament del menjador escolar. A banda del finançament de la Fundació la Marató de TV3, Creu Roja ha destinat fons propis provinents del 55% de la quota dels nous socis captats durant la campanya de Zona CR realitzada durant els mesos d’octubre a desembre. La voluntat de la Institució és continuar incrementant el número d’infants beneficiaris.
En concret, des de l’assemblea local de Sabadell s’ha becat a un total de 22 infants de les poblacions de Sabadell, Sant Quirze, Barberà del V. i Badia del V.
De forma paral•lela aquest programa es reforça amb altres projectes específics de lluita contra la pobresa que ajuden a les famílies a cobrir altres necessitats com pot ser vestuari, material escolar o bé amb programes específics d’atenció a la infància i famílies amb fills.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies