93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

VALORACIO CAMPANYA DE JOGUINES 2012-13

Imatge de complement
Un any més la valoració de la campanya de Reis ha estat molt positiva, en la que s´han repartit fins a 4.300 joguines a 1.252 nens i nenes de la ciutat. Les xifres són més elevades que les de l´any passat i certifiquen la creixent col.laboració de particulars, entitats i empreses en la campanya.

Fins a 22 empreses i entitats sabadellenques han participat en a iniciativa donant joguines. La relació abarca des de l´església de la Puríssima, l´Obra Social de La Caixa, fins al Centre d´Esports Sabadell, el Club de Futbol Can Rull-Rómulo Tronchoni o la jogueteria Cal Bayó. La relació la completen El Corte Inglés, les piscines Joan Serra, l´esplai La Masia, el Casal de la Gent Gran de Can Rull, el Complex de la Gent Gran Alexandra, Transportes Unión, el restaurant Ca n´Huguet de Polinyà, el Gimnasio Femenino Curvas, l´Escola Santa Clara, Dinàmic Salut Esportiva, els empleats del Banc Sabadell, Banc Santander, Ciutadans, i el Centre Metal.lúrgic.

També vol s’ha de destacar la col.laboració que hi ha hagut per part de ciutadans particulars en la campanya. Aquest any fins a 158 persones a títol individual s´han acostat a la seu de l´entitat del carrer Marquès de Comillas per a portar alguna joguina. En conjunt, aquests ciutadans particulars n´han aportat 731.

Repartiment per barris:
Per barris i districtes, Can Puiggener, La Serra d´En Cameró, el sector Sud i Can Rull han estat les zones que més joguines han rebut aquesta campanya de Reis. En concret, 245 famílies de Can Puiggener, 235 del sector de La Serra d´En Cameró, 161 del sector Sud i 126 de Can Rull s´han beneficiat de la iniciativa solidària de l´entitat.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies