93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

GRÀCIES PER SER SÒCIA DE CREU ROJA – ACTE D’AGRAÏMENT

Imatge de complement
L’assemblea local ha organitzat un acte de reconeixement a la seva sòcia Ana Carretero, que porta més de 25 anys vinculada a la institució. L’acte s’emmarca en la campanya «Gràcies», una iniciativa que la Creu Roja ha desenvolupat en diferents llocs de l’Estat per agrair als socis que segueixin donant suport a l’entitat tot i el context de crisi econòmica.

A l’homenatge, que ha tingut lloc el 28 de desembre, hi ha participat el cantant sabadellenc Sergio Dalma, que ha enregistrat un vídeo en què agraeix personalment a Ana Carretero la seva tasca. A més, la sòcia ha rebut un exemplar signat del seu darrer treball discogràfic “Via Dalma-2”.

L´acte s’ha realitzat al Mercat Central de Sabadell, on diverses persones voluntàries de l’assemblea local han esperat Carretero amb pancartes i acompanyats de tabalers. Familiars directes de la sòcia i venedors de les parades s’han afegit a la sorpresa.

Amb aquesta celebració, la Creu Roja a Sabadell rendeix homenatge a l’Anna i, per extensió, als socis anònims de l’entitat a la ciutat que col•laboren des de fa anys perquè pugui desenvolupar la seva tasca humanitària i social al municipi. L’assemblea local ha tancat l’any assolint la xifra de 7.400 socis, 71 socis més que l’any 2011.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies