93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

La Fundació “la Caixa” ens fa una donació de més de 800 joguines.

Imatge de complement
Aquesta aportació es realitza des de fa 13 anys i és fruit d’un acord entre l’entitat i la Creu Roja.

Enguany, l’assemblea local de Sabadell preveu repartir joguines a …més de 1.350 infants de la ciutat, prop de 200 més que en la darrera edició.

La Creu Roja a Sabadell ha rebut una donació de més de 800 joguines de la Fundació “la Caixa” el passat dijous, 13 de desembre. Aquesta donació es destinarà a la Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut (CRJ) de l’assemblea local.

L’acte de lliurament de les joguines ha comptant amb la presència de la vicepresidenta de la Creu Roja a Sabadell, Montserrat Font, i del director de CRJ en aquesta localitat, Emiliano Gario. També hi han assistit el director de l’Àrea de Negoci de La Caixa-Vallès Occidental, Joaquim Macià, i la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell, Marta Farrés. El consistori també col·labora amb la Campanya de Joguines de la institució humanitària.

L’aportació de la Fundació “la Caixa” s’afegirà a les donacions de particulars i d’altres entitats i empreses de la ciutat que també col·laborin en la campanya de joguines d’enguany. En total, la Creu Roja a Sabadell té previst aquest any donar joguines a més de 1.350 nens i nenes de la ciutat, gairebé 200 més que l’any passat.

En aquesta edició, l’assemblea local ha potenciat especialment la implicació d’empreses i entitats sabadellenques en la campanya. Enguany, col·laboren amb aquesta iniciativa més d’una vintena d’entitats locals com ara el Centre d’Esports Sabadell, Fira Sabadell o el Vapor Llonch, entre d’altres.

La Caixa-Vallès Occidental ha destinat aquest any 14.000 euros per adquirir joguines, que s’han repartit entre diverses entitats de la ciutat, que les faran arribaran a infants en situació vulnerable. A més de la Creu Roja a Sabadell, les joguines s’han repartit a la Fundació de l’Hospital Parc Taulí, la ludoteca Margarida Bedós i a d’altres punts de recollida de Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Polinyà

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies