93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

DIA MUNDIAL DELS DRETS HUMANS

Imatge de complement
La Creu Roja a Sabadell en col.laboració amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha celebrat el Dia Mundial dels Drets Humans el passat dilluns, 10 de desembre, data en que es conmemorava el 64è aniversari de l’adopció de la Declaració Universal dels Drets Humans de les Nacions Unides.

S’ha organitzat una xerrada amb el títol «Infància Vulnerable» a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès. Ha anat a càrrec del Sr. Josep Atigas i Sra. Pilar Millán. Durant la xerrada s’ha presentat el tercer Informe de l’Observatori de Vulnerabilitat sobre com afecta la crisi als infants.

La tasca que desenvolupa la institució humanitària està intrínsecament relacionada amb els Drets Humans i la protecció de la dignitat humana de les persones, precisament perquè la missió de la entitat consisteix en prevenir i alleujar el patiment de l’esser humà en totes les circumstàncies, sense cap mena de discriminació.

Per tal de promoure els Drets Humans, el Dret Internacional Humanitari (DIH) i els Principis i Valors de la Creu Roja , el Gabinet de DH i Centre de DIH de l’entitat impulsa accions de formació, estudi i sensibilització sobre aquests temes arreu de Catalunya. En aquest sentit, cal destacar que la Creu Roja a Catalunya ha tornat a llençar enguany la campanya «Més drets, més humans», que va iniciar el 2011 amb l’objectiu de difondre els DH entre la ciutadania fent ús de les xarxes socials. La campanya consta de la següent aplicació de Facebook: https://apps.facebook.com/mesdretsmeshumans.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies