93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

CAMPANYA ZONA CREU ROJA

Imatge de complement
La Creu Roja ha posat en marxa la setena edició de la campanya Zona Creu Roja (Zona CR), una iniciativa anual que pretén promoure la captació de socis i sòcies entre el personal de l’entitat i el seu entorn familiar, laboral i social. La campanya, que es desenvolupa entre octubre i desembre, té per primera vegada un objectiu finalista, ja que més de la meitat de la quota dels nous socis es destinarà durant un any a un programa per ajudar a cobrir la quota del menjador escolar de menors en situació de vulnerabilitat.

Davant de l’impacte de la crisi sobre la infància, la Creu Roja ha decidit vincular aquesta campanya al Programa d’emergència de suport a l’alimentació infantil, un projecte que desenvolupa conjuntament amb Càritas per ajudar a cobrir la quota de menjador escolar d’infants en situació vulnerable. Concretament, durant el primer any, el 55% de la quota de cada nou soci anirà destinada a aquest programa d’alimentació infantil.

Segons el primer estudi de l’Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja a Catalunya (juliol de 2011), fins a 1 de cada 4 famílies en situació de dificultat tenen problemes per pagar la quota del menjador dels seus fills i filles, i 1 de cada 3 tampoc no els pot donar ni carn ni peix almenys un cop per setmana.

Si vols fer-te soci/a pots fer-ho a partir de 3€ al mes. Contacta amb nosaltres i t’explicarem com fer-ho.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies