93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

RECONEIXEMENT A SOCIS, VOLUNTARIAT I EMPRESES COL.LABORADORES

Imatge de complement
L’acte ha comptat amb la presència dels presidents provincial i local de la institució humanitària, Josep Quitet i Josep Masip, i de les regidores de Salut i Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell.

La Creu Roja a Sabadell ha celebrat aquest dimecres, 21 de novembre, un acte institucional de reconeixement públic de la tasca i del suport de socis, voluntariat i empreses col•laboradores de la institució humanitària a la ciutat.

L’acte ha comptat amb la presència del president de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet, i del president de l’assemblea local de Sabadell, Josep Masip. També hi han assistit les regidores de Salut i de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell, Cristina Moreno i Marta Farrés, respectivament.

Durant l’acte, s’ha reconegut la col•laboració d’un soci que ja porta 25 anys col•laborant amb l’entitat, Francisco Pérez, i de cinc més que ja en porten 50 (Isidro Garriga, Joan Gasques, Juan González, Rafael Sánchez i Pere Sanfeliu). A més, s’ha dut a terme un reconeixement per a tres persones que porten deu anys com a voluntàries de la institució i s’ha lliurat una menció especial a l’actual vicepresident de la Creu Roja a Sabadell, Martí Gisbert, que acumula 40 anys de treball a l’entitat humanitària.

Pel que fa a les empreses i entitats que col•laboren amb la Creu Roja, s’ha lliurat un diploma acreditatiu a les firmes Louis Vuitton, Hotel Urpí, Pa Natural, Agrupació Andaluza San Sebastián de los Ballesteros, Associació MAPA, Empresa Domingo Quiles i STH Catalunya Cabisuar.

El programa de lluita contra la pobresa, la tasca voluntària més destacada del 2012

El reconeixement a la tasca voluntària més destacada de l’any 2012 ha recaigut en les 23 persones que participen com a voluntàries al programa de lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

Una altra menció especial s’ha lliurat a la família Navarro, que ha donat material d’important valor històric per a l’assemblea local. Entre aquest material, destaca la primera sirena que va fer servir una de les ambulàncies de Sabadell.

Durant l’acte, tant Quitet com com Masip també han destacat que s’està vivint un moment molt complicat la causa de la crisi, cosa que fa créixer la importància de la tasca de la Creu Roja per reduir l’impacte del context econòmic actual entre les persones en situació de vulnerabilitat.

Enguany, aquest acte d’homenatge s’ha emmarcat en les activitats que l’assemblea local de Sabadell està portant a terme en el marc de la campanya de captació de socis Zona Creu Roja.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies