93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

SERVEI DE TELEASSISTÈNCIA MÒBIL DE LA CREU ROJA A CATALUNYA

Imatge de complement
Més de 120 persones es beneficien ja del Servei de Teleassistència Mòbil de la Creu Roja a Catalunya

El 80% dels usuaris d’aquest servei, tenen també contractada amb la Creu Roja la Teleassistència Domiciliària.

La Teleassistència Mòbil s’estén a un ampli ventall de col•lectius socials més enllà de les persones grans o en situació de dependència.

Gairebé tres mesos després d’iniciar-se el servei de Teleassistència Mòbil de la Creu Roja ja hi ha més d’un centenar de persones que l’utilitzen. En concret, 123 usuaris i usuàries s’han donat d’alta d’aquest servei que posa a disposició del ciutadà una tecnologia puntera per millorar la seva autonomia personal i tenir la tranquil•litat que, davant de qualsevol eventualitat, la Creu Roja l’atendrà.

La Teleassistència Mòbil de la Creu Roja (TAM) és un servei d’atenció fora del domicili que garanteix la seguretat de les persones grans i d’altres col•lectius vulnerables quan es troben fora de la llar, dotant-los de més autonomia, i per tant, millorant la seva qualitat de vida. La TAM, ofereix una resposta immediata en situacions d’emergència les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, permetent la localització de l’usuari/a a través de sistemes de posicionament GPS i LBS, a qualsevol indret de la geografia espanyola, i donant resposta de forma personalitzada des del Centre de Coordinació.

Un complement de la Teleassistència Domiciliària

Actualment, 104 usuaris/es del servei de TAM de la Creu Roja, que representen un 80% del total d’usuaris d’aquest nou servei, tenen contractada alhora la Teleassistència domiciliària amb l’entitat humanitària. El TAM, es complementa amb el TAD però no el substitueix, perquè tenen prestacions diferents. D’una banda, el Servei de Teleassistència Domiciliària permet una atenció quan la persona usuària es troba a la seva llar i on es facilita l’activació del sistema a través d’un penjoll (comandament a distància) i un sistema de mans lliures, mentre que el Servei de Teleassitència Mòbil, que utilitza una tecnologia diferent, proporciona cobertura quan la persona usuària està fora del seu domicili, on a més a més d’una atenció telefònica, hi ha una localització GPS del posicionament geogràfic.

La Teleassistència s’estén a molts col•lectius

El servei de TAM no està exclusivament adreçat a persones grans i en situació de dependència sinó que s’obre a d’altres col•lectius socials i persones que poden utilitzar-lo per a garantir la seva seguretat i dotar-los de més autonomia fora de la llar. Aquest perfils són per exemple, persones amb discapacitat, persones amb malaltia crònica, persones que pateixen malalties mentals, persones que han patit algun tipus d’accident, persones que treballen en llocs solitaris o realitzen tasques perilloses, o bé persones a qui, per les seves característiques, l’ús d’aquest servei els pugui proporcionar una tranquil•litat i seguretat addicionals.

Per contractar el servei de Teleassistència Mòbil, les persones interessades poden trucar al 902 22 21 92 o bé posar-se en contacte amb l’assemblea de la Creu Roja més propera al seu domicili.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies