93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

FINALITZA EL CASAL D’ESTIU

Imatge de complement
El passat divendres 27 de juliol, ha finalitzat la primera edició del casal d´estiu que ha organitzat Creu Roja a Sabadell. Una vintena de nens i nenes d´entre quatre i onze anys d´edat han participat en aquesta primera edició que ha tingut com a objectiu afavorir la igualtat d´oportunitats i lluitar contra el risc d´exclusió social.

El casal ha apostat per la igualtat d’oportunitats, en temps de crisi, en l’educació al Lleure. S´ha destinat a infants de la ciutat, com a mesura d’exclusió social per causes econòmiques o socials, que no han tingut dificultats per accedir a l’oferta general de casal de la ciutat.

El programa del casal, que s´ha desenvolupat majoritariament a la seu de l´assemblea i ha incidit tant en aspectes lúdics com formatius. D´aquesta manera, per exemple, s´han organitzat tallers multiculturals per a conèixer danses, costums o músiques de diferents països del món. Igualment s´ha treballat el tema de la pau creant un gran mural que han desenvolupat els mateixos nens i nenes.

Per a complementar la feina formativa, també s´han realitzat diferents sortides per la ciutat. Una passejada per l´entorn del riu Ripoll, una gimcana al Parc Catalunya o una visita als estudis de Ràdio Sabadell per a participar en un programa de l´emissora municipal han estat algunes d´aquestes sortides.

Dues monitores i quatre voluntaris diaris s´han encarregat durant les setmanes que ha durat el casal de vetllar pels nens i nenes que hi han participat.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies