93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

DUTXES SOCIALS MES D’AGOST

Imatge de complement
Durant aquest mes d’agost realitzarem el projecte de Dutxes Socials de dilluns a divendres excepte dimecres, en l’horari habitual de 9 a 10.30h

Aquest projecte te l’objectiu de proporcionar roba neta, dutxa i esmorzar a persones sense llar o amb situació de vulnerabilitat social.

Els voluntaris/àries que vulgueu col·laborar, podeu posar-vos en contacte amb la tècnica d’Intervenció Social, Núria Fabregat, en el correu intervenciosocialsbd@sabadell.creuroja.org o en el tel. 93.726.55.55

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies