93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

FESTA DIVERSITAT I 3ra. MOSTRA D’ENTITATS DE COOPERACIÓ I SENSIBILITZACIÓ

Imatge de complement
El passat dissabte 28 d’abril, va tenir lloc La Festa de la Diversitat i 3ra Mostra d’Entitats de Cooperació i Sensibilització on Creu Roja Sabadell va col·laborar amb un stand informatiu sobre les diferents activitats que realitzem en quant Cooperació Internacional, una Exposició de Dret Internacional Humanitari, així com diversos tallers infantils.
En aquesta Festa van col·laborar un total de 10 voluntaris/àries de Creu Roja a Sabadell.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies