93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL CNL I CREU ROJA

Imatge de complement
La integració lingüistica de les persones que viuen a Catalunya és una tasca de tota la societat i per aquest motiu, s’ha signat un acord de col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i Creu Roja a Sabadell.
Creu Roja farà difusió del programa de parelles lingüístiques que porta a terme CNL, facilitarà les dades de persones interessades al Consorci, així com el seguiment i valoració de les trobades.
Les persones interessades en formar parelles lingüístiques, us podeu adreçar a Creu Roja a Sabadell, c/Marqués de Comillas, 97 i preguntar per Anabel Sabariego o bé en el mail voluntsab@sabadell.creuroja.org

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies