93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

MARATÓ PER LA POBRESA

Imatge de complement
El proper diumenge 27 de maig al Palau número 2 de la Fira de Barcelona, Recinte Montjouïc, tindrà lloc la Marató per la Pobresa amb el lema «´Que ningú es quedi fora de joc» que els mitjans de comunicació públics de la CCMA (TV3 i Catalunya Radio) engeguen com a una acció excepcional davant l’evolució de la crisi i la pressió que aquesta ha posat sobre les entitats que treballen des de fa molts anys per combatre la pobresa a la nostra societat.
La Creu Roja de de fa molts anys col·labora amb la Marató i també ho farem aquesta edició especial.
Les tasques i horaris són els mateixos que es realitzen a la Marató de desembre.
Tasques: atenció telefònica, guarda-roba, càtering, caps de taula, separadors i runners.
Horaris:
– Torn Catalunya Radio- 9 a 12h (hora d’entrada a les 8.30h)
– 1r torn: 12 a 16h (hora d’entrada a les 11.00h)
– 2n torn:16 a 20.30h (hora d’entrada a les 15.00h)
– 3r torn: 19.30 a 24h (hora d’entrada a les 18.00h)
– 4t torn: 20.30 a 1h (hora d’entrada a les 19.15h)

Els voluntaris/àries interessats/ades en participar a la Marató, s’han de posar en contacte amb el Departament de Voluntariat i Formació i preguntar per Anabel Sabariego o bé en el mail voluntsab@sab adell.creuroja.org

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies