93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

FINALITZACIÓ DEL TALLER SARA

Imatge de complement
Ha finalitzat una nova edició dels tallers formatius del projecte Sara que Creu Roja a Sabadell organitza gràcies a un conveni de col.laboració amb l´Instituto de la Mujer i el cofinançament del Fons Social Europeu. Els tallers estan destinats a dones de col.lectius immigrants que volen trobar feina.

Aquest curs ha comptat amb la participació d´una vintena de dones que s´afegeixen a les més de 60 que hi van prendre part en les dues edicions realitzades l´any passat. Els tallers treballen i milloren l´autoestima, la capacitat de comunicació personal, la motivació i les habilitats socials de les dones participants. Amb la potenciació d´aquests aspectes, la recerca de feina ha de resultar més senzilla per a elles.

Creu Roja a Sabadell ja treballa en l´organització d´una nova edició dels tallers que es durà a terme entre els mesos de maig i juny a la mateixa seu de l´entitat del carrer Marquès de Comillas. La conscienciació dels col.lectius d´immigrants ha augmentat en els darrers temps i això s´ha notat en l´increment de la participació en aquests tallers formatius.

Les persones que vulguin prendre part en el proper taller previst per al maig només cal que es dirigeixin personalment a la seu del carrer Marquès de Comillas 97 o bé truquin per telèfon al número de Creu Roja a Sabadell (93-726-55-55). De cara a la tardor hi haurà una tercera edició del taller.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies