93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

JORNADA DE PORTES OBERTES

Imatge de complement
El passat dissabte 26 de novembre vam realitzar la III Jornada de Portes Obertes de l’Assemblea Local de Creu Roja a Sabadell.

Amb la celebració de la Jornada de Portes Obertes vam voler obrir-nos a la ciutadania i donar a conèixer les diferents activitats desenvolupades, bàsicament, pel voluntariat, i gràcies al suport dels socis i sòcies, l’altre gran valor de la Institució.
Aquest ha estat el tercer any que hem organitzat un acte d’aquestes característiques, i ho vam fer amb la il·lusió de retrobar-nos una vegada més i amb el convenciment de que, ara més que mai, hem d’estar al costat de les persones.
En aquesta Jornada vam aprofitar per a presentar els diferents projectes dels diferents àmbits d’intervenció que portem a terme: socors i emergències, salut, ocupació i intervenció social.
L’actual context de crisi ens impulsa a mobilitzar-nos i a plantejar-nos nous reptes, per donar resposta a les necessitats bàsiques de les persones que pateixen d’una manera més directa les conseqüències de l’actual situació econòmica.
Programa

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies