93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Excursió a Castellar de N’Hug i les fonts del Llobregat

Imatge de complement
El passat 8 d’octubre un grup de 20 voluntaris i voluntàries de l’Assemblea Local van fer una excursió a Castellar de N’Hug. Una de les activitats del dia va ser una caminata fins a les fonts del riu Llobregat i després, per a recuperar les forces, van gaudir d’un bon dinar. Aquesta acció està enmarcada dins la programació d’activitats del projecte Passa a l’Acció, subvencionat per l’Obra Social la Caixa.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies