Saltar a continguts

CREU ROJA SABADELL

Navegació

Menú principal

Ponts cap a l'ocupació

Imatge de complement
Ponts per l'Ocupació

El projecte Ponts per l'Ocupació és nou projecte d'ocupació que hem iniciat a l'assemblea Local que s’adreça a dones amb baixa ocupabilitat, es a dir, dones que presenten més dificultats per accedir a un lloc de treball (situacions familiars complexes, esgotament o manca de prestacions i de xarxa social de suport, dificultats amb l’ idioma,  desvinculació prolongada d’accions formatives vinculades amb l’accés al mercat laboral, experiències laborals en ocupacions precàries i de baixa qualificació, etcètera). .

El programa Ponts per l'Ocupació centra la seva intervenció en 3 eixos fonalmentals:
1.Desenvolupar accions que potencien la motivació, l’autoestima i la millora de l’autoconcepte.
2.Realitzar itineraris personalitzats d’inserció per a dones de baixa o difícil ocupabilitat
3.Fomentar l’ocupabilitat femenina, parant atenció a les desigualtats de gènere en el mercat laboral i abordant la perspectiva de gènere

L’objectiu del programa és a aconseguir la millora de l’ocupabilitat de les dones participants potenciant la seva autonomia, facilitant la seva capacitació en la mesura del possible, per tal de d’augmentar les seves possibilitats d’incorporació al mercat laboral.
S'incidirà especialment en el foment dels valors positius associats a l’ocupació: apoderament personal i social, independència econòmica i social,  creació de vincles participació social, etcètera.

+ info:
Tanya Muñoz

93.726.55.55

tanya.munoz@creuroja.org 

 

 

0 resultats trobats