Saltar a continguts

CREU ROJA SABADELL

Navegació

Menú principal

Gent Gran

Per poder estar cada cop més a prop de les persones, la Creu Roja ofereix, a través de la xarxa de voluntariat, un seguit de projectes que fomenten un envelliment actiu, participatiu i autònom dins el program VBellesa Activa. Els destinataris són persones grans a partir de 65 anys.

Imatge de complementAmpliar imatge

Es donen (taules de banyera, agafafors, obre pots...) o es deixen en prèstec productes de suport (caminadors, cadires de rodes, grues, etc.) productes de suport per facilitar la realització de les tasques del dia a dia.

Imatge de complementAmpliar imatge

Actuacions preventives dels efectes de les temperatures extremes (onada de calor i fred) sobre la salut. S'informa sobre els efectes que les temperatures extremes provoquen en la salut de la població i es fa seguiment d'aquelles persones que es ...

Imatge de complementAmpliar imatge

En el centre de contacte la tasca a realitzar és el seguiment telefònic de les persones grans que pertànyen a algun programa de Creu Roja Sabadell per tal de conèixer si tenen algun tipus de necessitat i donar-li resposta a les seves demandes.

Imatge de complementAmpliar imatge

Es fan activitats per promoure un envelliment saludable en totes les seves vessants: física, psicològica i social, combinades amb tallers i xerrades sobre potenciació de la memòria, la preparació de la vellesa, hàbits saludables, etc.

Imatge de complementAmpliar imatge

Lliurament a persones grans sense mobilitat o amb mobilitat reduïda kits de productes d'aliments, d'higiene bucodental i per a la llar.

Imatge de complementAmpliar imatge

El Servei de Teleassistència mòbil gestiona qualsevol situació potencial de risc les 24 hores durant 365 dies a l'any, tot assegurant protecció i autonomia als seus usuaris quan es troben fora de casa. Complementa al servei de Teleassistència ...

Imatge de complement
Acompanyaments individualitzats

Seguiment setmanal presencial i/o telefònic a aquelles persones ue estan en una situació més vulnerable per aïllament o per manca de suport social. L'activitat es basa en els acompanyaments dins i fora del domicili: companyia, passeig, suport ...

Imatge de complement
Teleassistència i SIMAP

TELEASSISTÈNCIA

El servei de Teleassistència de la Creu Roja ha donat resposta immediata en situacions de emergència (o de necessitat derivades d'aquesta emergència) a les persones usuàries.
Hem afavorit i promogut l'autonomia de les persones ...

Imatge de complement

Es fan activitats per promocionar les relacions socials i evitar l'aïllament. Aquestes poden ser de tipus cultural, d'oci, festivitats populars o participació en esdeveniments de la comunitat i el seu entorn més proper. Per exemple celebració de ...