Saltar a continguts

CREU ROJA SABADELL

Navegació

Menú principal

Projectes de Crisi

Imatge de complement Ampliar imatge

La llarga crisi econòmica ha provocat en els darrers anys un replantejament de l'activitat de la Creu Roja. Combatre l'impacte de la crisi és una de les màximes prioritats de la Institució, que a reorientat la seva activitat cap a l'acció humanitària, amb una sèrie de programes específics per pal·liar les necessitats bàsiques de les persones en situació de vulnerabilitat.

Imatge de complement

Segons l’Observatori de la Sostenibilitat (OSE) el 10% de llars no poden mantenir les seves llars en condicions adients, en el cas de les famílies ateses per Creu Roja la xifra augmenta fins el 43%, passant a ser un problema de primera magnitud. Des de Creu Roja Sabadell s’ofereixen ajudes puntuals per pal·liar la pobresa, donant suport en el pagament de factures, lloguer i altres despeses de l’habitatge.

Imatge de complementAmpliar imatge

Assessorament a persones i famílies a millorar la gestió del pressupost familiar i que han vist disminuit els ingressos a la unitat familiar. Es dóna suport i orientacions per fer front a les despesses generals.

Imatge de complementAmpliar imatge

Es fa entrega a famílies amb escasos recursos econòmics o en situació de vulnerabilitat social, derivades de serveis socials, kits de bolquers pels fills menors 3 anys.

Aquestes entregues es realitzen a les poblacions de Sabadell i Badia del Vallès.

Imatge de complementAmpliar imatge

L'objectiu d'aquest projecte és fer entrega de kits d'aliments i productes higiènics, i neteja de la llar a les famílies en situació de vulnerabilitat social derivades de Serveis Socials.

Aquest projecte es realitza a la població de Badia del Vallès i Sant Quirze del Vallès.