Saltar a continguts

CREU ROJA SABADELL

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

Cercador

Imatge de complement
07/11/2017

Creu Roja Sabadell inaugura el pròxim divendres 10 de novembre (18:30h) a l’Alliance Française de Sabadell l’exposició de sensibilització sobre la crisi de persones refugiades, sota el lema “Protegir la Humanitat. Acabar amb la indiferència” (#ProtegirLaHumanitat). La mostra, que recorre territori català i ara arriba a Sabadell, és una de les accions de sensibilització de la campanya “Obre els ulls” (#ObreElsUlls) de la Creu Roja a Catalunya, dedicada a la població refugiada. El projecte ha estat elaborat pel Gabinet de Drets Humans i Centre de Dret Internacional Humanitari de la Creu Roja, que ha comptat amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Imatge de complement
19/10/2017

Creu Roja Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell han inaugurat aquest dijous el Merc@punt, un nou projecte de distribució d’aliments ubicat al Mercat dels Merinals. El servei, adreçat a persones derivades de Serveis Socials de l’ajuntament, està basat en un sistema innovador de distribució d’aliments. El projecte també inclou accions formatives de desenvolupament personal i sociolaboral adreçades als mateixos usuari. De moment, fins a 75 famílies participen en el Merc@punt que va arrencar la seva activitat ara fa uns dies.   

Imatge de complement
18/10/2017

Creu Roja Sabadell busca persones voluntàries que vulguin participar al projecte ‘Joguina educativa’ que cada any fa arribar joguines als infants de famílies amb més dificultats econòmiques. La campanya es posa en marxa el mes de novembre i necessita d’un gruix important de voluntaris i voluntàries que participin en la difusió de la campanya, obtenció de les joguines, muntatge de lots i el seu posterior repartiment. La campanya, gestionada per Creu Roja Joventut, espera recollir 3.500 joguines.

Imatge de complement
13/10/2017

Creu Roja Sabadell participarà el pròxim diumenge 15 d’octubre en el Dia europeu de conscienciació de l’aturada cardíaca. Sabadell serà un dels escenaris principals de la commemoració a Catalunya i les activitats, organitzades pel Sistema d’Emergències Mèdiques de la Generalitat i amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, se celebraran al Racó del Campanar a partir de les 10 del matí. Creu Roja Sabadell hi aportarà una carpa, material i voluntaris.

Imatge de complement Ampliar imatge
20/09/2017

Creu Roja Sabadell obrirà les seves portes el pròxim 30 de setembre, en el marc d’una jornada dirigida als socis, voluntaris i a la ciutadania en general. D’aquesta manera, l’organització vol mostrar les seves instal·lacions, així com l’activitat que realitza durant l’any. La jornada de portes obertes tindrà horari de matí (de 10 a 14h) i comptarà amb diferents al·licients. Està dirigida al públic familiar.

Imatge de complement Ampliar imatge
13/09/2017

Una norantena de famílies s’han beneficiat de la campanya de recollida de material escolar ‘IX Campaña de la vuelta al cole solidari’, impulsada per Creu Roja amb la col·laboració de la Fundación Solidaridad Carrefour (FSC). La iniciativa va tenir lloc els dies 1 i 2 de setembre al Carrefour situat al centre comercial Baricentro de Barberà del Vallès.

242 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>