Saltar a continguts

CREU ROJA SABADELL

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
13/09/2017

Una norantena de famílies s’han beneficiat de la campanya de recollida de material escolar ‘IX Campaña de la vuelta al cole solidari’, impulsada per Creu Roja amb la col·laboració de la Fundación Solidaridad Carrefour (FSC). La iniciativa va tenir lloc els dies 1 i 2 de setembre al Carrefour situat al centre comercial Baricentro de Barberà del Vallès.

Un membre de Creu Roja fa entrega d'una targeta a un usuari Ampliar imatge
08/08/2017

Creu Roja Sabadell fa entrega aquests dies de les targetes prepagament en el marc del dispositiu d’alimentació infantil dels mesos d’estiu. En total, es distribueixen targetes a un total de 379 famílies derivades des de serveis socials de l’Ajuntament de Sabadell que permeten cobrir les necessitats de més de 600 infants.

Imatge de complement
04/08/2017

[ARTICLE]

En el seus 115 anys de presència a Sabadell, a la Creu Roja li ha tocat participar en les situacions més dramàtiques, sempre al costat dels que més ho necessiten i actuant d’acord amb els principis de neutralitat i imparcialitat. “El bateig de foc” va ser la intervenció als aldarulls de la Setmana Tràgica del 1909. Aquest mes d’agost es compleixen cent anys d’una altra d’aquestes situacions: la Vaga General dels dies 13, 14 i 15 del 1917.

 

Imatge de complement Ampliar imatge
27/07/2017

Aquesta setmana acaben les activitats estiuenques de Creu Roja Sabadell adreçades a infants i joves. Gairebé una norantena de nois i noies han participat al projecte Diver mou-te –la versió d’estiu del Divermon-, així com a la primera edició del Casal de Badia del Vallès

 

Imatge de complement Ampliar imatge
21/07/2017

Gairebé una vuitantena d’infants tutelats per Creu Roja Sabadell han gaudit aquest dijous d’una sortida lúdica al parc del Tibidabo, a Barcelona. Es tracta dels nois i noies del casal d’estiu de Badia del Vallès i del Diver mou-te,la versió estiuenca del programa Divermon. Els infants han estat acompanyats per una vintena de voluntaris, a més de l’equip tècnic de Creu Roja Sabadell. 

Imatge de complement Ampliar imatge
17/07/2017

Davant la persistent calor d’aquestes setmanes, Creu Roja Sabadell alerta de les conseqüències de les altes temperatures. L’organització no es manté al marge d’aquesta qüestió i durant els dies més calorosos fa un seguiment exhaustiu a una cinquantena de persones en el marc del projecte de la gent gran. Es tracta d’un dels col·lectius que més pateix les conseqüències de les altes temperatures. Entre d’altres, Creu Roja s’encarrega de fer trucades per conèixer de primera mà la seva situació. A més, se’ls proporciona consells bàsics per tal que es protegeixen de les altes temperatures. L’engranatge també preveu activar els serveis d’emergència i/o atenció sociosanitària davant d’una situació de crisi.

237 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>