Saltar a continguts

CREU ROJA SABADELL

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

13/07/2017
Creu Roja Sabadell, peça clau en l’engranatge del dispositiu d’estiu d’alimentació infantil

Sabadell ha activat un dispositiu especial per garantir l’alimentació infantil durant les vacances escolars, tal com ha informat en les últimes hores l’Ajuntament de Sabadell mitjançant un comunicat. El conjunt d’accions, impulsades pel consistori amb la col·laboració i implicació, entre d’altres, de Creu Roja Sabadell, inclou un reforç de la distribució de lots d’aliments bàsics entre les famílies més vulnerables i el lliurament de targetes prepagament per a producte fresc.

Imatge de complement Ampliar imatge

Precisament, durant l’agost les famílies podran obtenir en un supermercat de la ciutat aliments frescos, per mitjà d’unes targetes de prepagament amb 52€ per a infant, que lliurarà Creu Roja Sabadell. Les targetes, finançades per l’ajuntament i l’assemblea local, s’atorgaran als casos valorats des del departament d’acció social i que es considerin com a situacions de gran vulnerabilitat. Creu Roja és l’encarregada de realitzar les entrevistes a les famílies desplegant, així, un important dispositiu. 

 

D’altra banda, Creu Roja també participa en el lliurament de lots bàsics per a l’alimentació infantil. Una acció, coordinada pel Rebost Solidari, i que té com a punt de distribució Fira Sabadell, a la Gran Via (davant la seu de Creu Roja Sabadell). Les accions en el marc del dispositiu d’alimentació infantil de Sabadell preveuen cobrir les necessitats de 919 menors, 89 més que l’any passat.