Saltar a continguts

CREU ROJA SABADELL

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

21/12/2017
Creu Roja Sabadell reparteix esmorzars i berenars a un total de 260 infants en el marc de la campanya ‘Desayunos y Meriendas con corazón’

Creu Roja Sabadell ha començat a fer entrega dels lots d’aliments de la campanya ‘Desayunos y meriendas con corazón’, destinat als nens i nenes que atén l’organització en els diferents programes que desenvolupa. Un total de 260 infants i les seves famílies són els beneficiaris de la campanya a l’assemblea de Sabadell. Els lots contenen productes com magdalenes, llet, cereals, crema de xocolata o cacao en pols.  

Imatge de complement Ampliar imatge

La campanya va sorgir davant les preocupants xifres de la situació de la infància. L’any 2013, les empreses d'Auchan Holding a Espanya van decidir unir esforços per actuar en pro de la millora de la seva qualitat de vida i van crear la campanya de recollida d'aliments "2.000.000 de Desayunos y Meriendas #ConCorazón" en col·laboració amb la Creu Roja. L'objectiu de la campanya és respondre a una veritable necessitat: recollir aliments de berenars i esmorzars perquè Creu Roja els lliuri als fills i filles de famílies en situació de necessitat en els municipis on es desenvolupa la campanya.

 
Pel que fa a l’àmbit de Creu Roja Sabadell, la recollida de productes es va fer efectuar el 3 i 4 de novembre a l’Alcampo de Sant Quirze del Vallès i al Simply de Barberà del Vallès.